Leeftijd

Professional

Alles wat over vrije tijd gaat

Naast wonen, werk en onderwijs is ook vrije tijd van wezenlijk belang. In jouw vrije tijd heb je de gelegenheid om creatief en sociaal te zijn. Je kunt jezelf ontwikkelen met allerlei leuke activiteiten en je kunt het ook nog eens helemaal zelf kiezen. Wil je er lekker op uit? Of wil je thuis iets leuks doen? Het kan allemaal in je eigen vrije tijd. Vrije tijd is namelijk de tijd die jij niet hoeft te besteden aan verplichte of noodzakelijke activiteiten zoals (huishoudelijk) werk, zorg en studie. 

Kies je leeftijd en/of dat je professional bent
Vrije tijd

Hoe wil jij je vrije tijd doorbrengen?

Vrije tijd | 16-24 jaar, 24-35 jaar, 35-67 jaar,
Hoe wil jij je vrije tijd doorbrengen? We gaan dit bekijken aan de hand van 4 stappen. Stap 1 is het beschrijven van jouw dromen en wensen over wonen. Vanuit daar ga je verder.

Podcast: Onbeperkt genieten

Hoe zorg je ervoor dat een festival toegankelijk is voor iedereen, ook als het terrein niet goed begaanbaar is? Wat kan je doen voor festival-liefhebbers met een beperking die willen overnachten op de camping? En welke mogelijkheden heb je allemaal als organisatie?

Met Kontiki op een begeleide groepsreis

Zin om op vakantie te gaan? Kontiki organiseert elk jaar een aantal mooie begeleide vakanties voor jou zodat we samen nieuwe culturen kunnen ontdekken, nieuwe dingen kunnen proeven en natuurlijk samen kunnen genieten van de zon en de gezelligheid.

Hulpmiddelen aanschaffen of lenen voor jouw sport

Vrije tijd | 16-24 jaar, 24-35 jaar, 35-67 jaar, vanaf 67 jaar,
Bij Uniek Sporten kun je een aanvraag voor de financiering van een sporthulpmiddel indienen. Na goedkeuring gaan zij jou helpen om jouw sporthulpmiddel te realiseren. Zodat jij binnenkort kunt sporten en bewegen!

Pathé: ‘Toegankelijkheid van onze bioscopen is een belangrijk speerpunt’

Sinds begin 2019 wil Pathé met alle theaters het ‘Keurmerk Toegankelijkheid’ behalen. Dit geeft hen de mogelijkheid om vanuit de bril van iemand met een functiebeperking, kritisch naar de gebouwen te kijken.

Vrijetijdsbesteding Esdégé-Reigersdaal

Vrije tijd | 16-24 jaar, 24-35 jaar, 35-67 jaar, vanaf 67 jaar,
Iedereen heeft vrije tijd. Wil je ideeën opdoen kijk eens bij de afdeling voor vrijetijdsbesteding van Esdégé-Reigersdaal.