Leren
16-24 jaar 24-35 jaar 35-67 jaar

Brancheopleidingen

Het afgelopen jaar heeft de Academie voor Zelfstandigheid in opdracht van VWS en in samenwerking met ervaringsdeskundigen, negentien gehandicapten-zorgorganisaties, de VGN en LFB drie nieuwe brancheopleidingen ontwikkeld. Deze praktijkgerichte opleidingen zijn erkend door landelijke werkgeversorganisaties zoals LTO Nederland, de NVG, VBNE en de RAS. Hierdoor wordt de overstap naar een passende plek midden in de samenleving gemakkelijker. Benieuwd naar een selectie van de content die is ontwikkeld? Meld je dan aan voor de demo van de brancheopleidingen Assistent Facilitair, Groen en Logistiek.

Benieuwd naar een selectie van de content die is ontwikkeld? Meld je dan aan voor de demo van de brancheopleidingen Assistent Facilitair, Groen en Logistiek.

AANMELDEN DEMO

Assistent Groen

De opleiding Assistent Groen gaat over taken in de groenvoorziening. Voorbeelden hiervan zijn: verzorging van groenvoorzieningen, onderhoud van materiaal, middelen en omgeving of transport van producten en materiaal.

BEKIJK DE STUDENTENBROCHURE

Assistent Facilitair

De opleiding Assistent Facilitair gaat over facilitaire hulp. Facilitaire hulp heeft te maken met taken in dienst van een ander. Deze taken noemen we facilitaire taken. Voorbeelden hiervan zijn: ruimtes schoonhouden, gasten ontvangen of evenementen organiseren.

BEKIJK DE STUDENTENBROCHURE

Assistent Logistiek

De brancheopleiding Assistent Logistiek gaat over logistieke taken. Voorbeelden hiervan zijn: goederen ontvangen en opslaan, goederen verzamelen en verzenden, voorraad inventariseren of klantbestellingen in ontvangst nemen en de benodigde goederen verzamelen in het magazijn.

BEKIJK DE STUDENTENBROCHURE

 

Wil je meer weten? Kijk op de website van de Academie voor Zelfstandigheid