Vrije tijd
16-24 jaar 24-35 jaar 35-67 jaar vanaf 67 jaar

Met Kontiki op een begeleide groepsreis

Heb jij ook altijd zo’n zin om op vakantie te gaan? Ik wel en daarom organiseert Kontiki elk jaar een aantal mooie begeleide vakanties voor jou zodat we samen nieuwe culturen kunnen ontdekken, nieuwe dingen kunnen proeven en natuurlijk samen kunnen genieten van de zon en de gezelligheid. Heb je al een leuke begeleide groepsreis gezien? Ik nodig je uit om een kijkje te nemen bij de vakanties en jouw droomvakantie snel te boeken voordat hij vol is.

Kontiki

Ik ben Ingrid Roelofs, al jaren geleden afgestudeerd als verpleegkundige en in 2008 begonnen met Reisburo Vakantie & Zorg. Met Reisburo Vakantie & Zorg organiseer ik zorgvakanties voor reizigers met een lichamelijke beperking. Kontiki Reizen heb ik overgenomen per 1-1-2021 en inmiddels heb ik met heel veel plezier ook begeleide vakanties mogen organiseren voor reizigers met een verstandelijke beperking.

De groepen

Bij Kontiki Reizen streven ze ernaar om de groepen die samen op reis gaan zo klein mogelijk te houden. dit om de volgende redenen:

  • een beter overzicht voor begeleiders en deelnemers, met als resultaat een grotere veiligheid.
  • sterker contact met elkaar, en misschien wel wat nieuwe vriendschappen?
  • minder opvallend als groep.

In de praktijk betekent dit dat er 6 à 8 reizigers meegaan op vakantie met een team van 2 of 3 begeleiders. Bij bepaalde reizen komt het ook voor dat het aantal reizigers in de groep 2 à 3 is en dat ze op pad gaan met één begeleider. Dit is volledig afhankelijk van het type reis dat de reiziger boekt.

Lees meer op: Kontiki reizen